я попала в рай...

Я попала в своє життя
куди не глянь одні путя

Я вибираю лиш одну дорогу
Щоб життя було не строгим

а приємним повсякчас
і посміхались всі до нас

Покаяння нам потрібні
Щоб ми жили
Щасливо без обіди

Щоб раділи наші діти
нагодовані були
 і були одіті


Рецензии