Укр. Кафа

Те місто греки збудували
в ланцюг закутими рабами,
з шпилями, баштами, мурами,
та Кафою його назвали.
Крім них жили там італійці,
болгари, німці та мадяри,
жили у злагоді без свари,
аж поки не прийшли чужинці.
Вони те місто зруйнували,
з землею все перемішали,
собі палаци збудували,
та кращі землі відібрали.


Рецензии