Ягодно-патриотическое

Ежевика, рябина, брусника,
Барбарис, бузина, земляника,

Голубика, черешня, калина,
Кизил, жимолость, вишня, малина,

Шелковица, шиповник, клубника,
Облепиха, морошка, черника,

Ирга, клюква, крыжовник, смородина...
Да!!! Богата на ягоды Родина!


Рецензии