Снова о глазах твоих

Твои глаза / твої очі.

Твои бездонные глаза,
В которых можно утонуть,
Мне позабыть уже нельзя,
И по ночам мне не уснуть...

А, если все же я усну,
Эти глаза мне будут сниться,
Любви несущие волну,
В которых счастья луч искрится...

-------------------

У глибині очей твоїх,
Навіки можна потонути,
Не позабути мені їх,
Вночі не могу я заснути...

Та, якщо все ж таки засну,
Ці очі мені будуть снитись,
Коханням, що несуть весну,
І щастя променем світитись...

11-10-18.


Рецензии