лиш вiтер

зірвавши будні з одвірків,
лишивши з петель розтріпане дрантя,
не піду споглядати безодню пусту
ні тепер, ніколи  вже точно;

коливається мого буття хитка кладка,
дні, скресаючи, падають порохом в небудь,
заплітаючи сенси в  поняття, відомі лиш Богу,
оминаючи стежку назавжди,
де двоє зустрілись намарно, без смислу,
непотріб -  минулим;

не тулись, ті обійми не теплі, не милі, лиш кволістю вітер,
що замовк в стилім листі пожовклім
ознакою смерті,
без обмежень і без засторог
хвилі буднів
залишаться бути,
бо це мудро,
та розум на першому місці,
коли від кохання лиш шмаття -
паскуднеє смородом,               
             мотлох
і ехо..

11'10'2018


Рецензии