In omnibus requiem

ищи покой,
уйди в покой
в покое-
пользы
никакой...


11.10.18.


                “In omnibus requiem quaesivi,
                et nusquam inveni nisi in
                angulo cum libro.

                (Everywhere I have sought peace
                and not found it, except in a
                corner with a book.)”
                ; Thomas a Kempis
               


Рецензии