А сьогодн

Десь далеко-далеко у полі,
На широких просторах степу,
Я зустріла свою долю,
І пішла за тим вертепом.

Я блукала містами самотньо,
Своє щастя шукала вперто,
"Завтра" ближчало незворотньо,
"Вчора" прагнуло швидше померти.

А сьогодні ти завжди поруч,
Цим живу і про це лиш мрію.
Піду впевнено й стрімко вгору,
Всі незгоди за вітром розвію.

10.10.2018


Рецензии