Бо це невинне...

*   *   *


Бо це – невинне
це невинне!!
Аж як так чує він
дитинне?!


Бо так і чує
зі здивуванням
всіх пише пісня! –
про чекання


це небо в озері –
ясніше
і надвечір’я піших
і надвечір’я – в
піших.
І залиште!

09.10.2018


Рецензии