Прожита через серце тема

К. Дебюссі Etude pour les accords
Андрій Бєлов (скрипка),
Роман Лопатинський (фортепіано)
Майстер Клас, Київ

Прожита через серце тема…
Покликання із глибини…
Мелодія чарівна, щемна
З Любові тче казкові сни…

Плетуться з таїн візерунки…
Над білим полем – нотний стан…
То вниз, то вгору голос… Звуки
У ритмі ледь відчутних зваб…

Прозорий простір Мнемосіни…
Світ усвідомлення Краси…
Дороги Чистоти і Сили…
Єднання Неба і Землі…

Політ нестримний нескінченний…
Чуттєвість пауз-насолод…
Здійсненний досвід… не здійсненний…
Миттєвість… Музика… Любов…

04.10.2018


Рецензии