Свiт полохливих натякiв й вiдвертих

Виставка А.Оніпченко «Контрасти»,
Галерея «Багет»,Київ

Світ полохливих натяків й відвертих
Не втілених і втілених ідей,
Веселих днів і вигадок дотепних,
Очікуваних долею вістей…

Світ незабутніх зустрічей з минулим
І вічних тем, що живлять майбуття,
У кольорі застиглих слів і звуків,
Буденних свят і тиші небуття…

Світ відчуттів, пронизливих, гарячих,
Прозорих крапель, пахощів п’янких,
Свідомих й підсвідомих знаків, значень…
Любові Світ на тлі Земних доріг…

04.10.2018


Рецензии