Тихенький дощик мрячить в сьогодення

Тихенький дощик мрячить в сьогодення
Бажань-доріг…
Замокла дійсність – радісне знамення…
Омитий світ…

Вода зійде, просочиться у Землю…
Зросте життя,
Осанну-вдячність заспіває Небу…
Правічна гра…

Краплинки дрібно шурхотять крізь листя…
Пророчі сни…
Веселий ритм… З-за хмари Сонця звістка…
Дива-дощі…

03.10.2018


Рецензии