Коли Душа торкаэться Душi

Коли Душа торкається Душі,
Спорідненість породжує кохання.
Злітають в небо мріями вірші,
Неначе сповідь Богові остання...
Зриває вітер темряву з оман,
І схлипує безодня безсловесна.
Знов сповіді буремний океан
Нашіптує бажання безтілесні,
Заколисавши в пестощах обійм,
Втішається солоною журбою...
Бо ангели злітаються в наш дім,
Коли Душа зливається з Душою.

    2017-04-28


Рецензии
Коли Душа зливається з Душою,
Зникає лихо разом із журбою!

Чудово!!!

Про Это   12.02.2021 11:01     Заявить о нарушении