Мы вам покажымо разнымы гавкалмы

Кое-чево!

Што государство от нас тут хочэ гонды во.
Да ты пошов бы да нос ужрав бы якым Кокор.
А шо шэ нада і нужно ля вам тут во.
Гоj! Дарагоj! Автобусом вріжся в народ!

І ты тагда гражданін пак дастоjн всево.
Ібо однако, шо ты в штанах, шо і быс штаноф.
І нам ныма колы гонды шэ вам якых радасцёв.
Вот якы новасці в сволочыj добрынькых но.

А я-то думав, шо Мір і Звезда шэ, мо, і ныщо.
Ведь по названію ласка жэ прамо-ткы: будь здоров!
А мы оно туткы шнырым, дэ дыры хоть ув ково.
Ведь нам і платять, шоб скы2лы платьтя ва у прахож.

Ек жэ воспітваты нам ны бандітыj хоть ва у, гы, школь?
Гоj, да навіщо! Да ты шэ ны тімыш про кабанов.
Вот мы в програмочкы ж всэ заложылы, шоб ты дурноj.
Граj но в фашыстыj да ва у дебілыj. Да j всё.

...вот в нас псіхологы е шэ хорошыjі да j быз восьмёрк ш.
Ну, да і шо ты гондычкы возьмыш з януськов


Рецензии