Last words

Can you remember
Those days,
When you did something wrong?
I do remember..

I suffer from everything I did
Like fire burns me insideout.
My greed
One day will take me down..

I feel empty.
Every single thing makes me sad,
Because it reminds me of all the things I did.
My room is empty.

Would you kindly
Just kill me?


Рецензии