Новорiчна пiсня

Вже не за горами новий рік
і всі вулиці будуть у білому снігу
і в чеканні чуда ми почали відлік
як зима почне головну інтригу...

        Приспів.
У повітрі відчуємо запах мандаринок
м'які голки не будуть нас колоти
і букет вогнів різнокольорових на ялинках
буде висвітлюватися на кулях в позолоті...

В спину дихає вже новий рік
непомітно наступає старому на п'яти
хоче щоб скоріше дідусь втік
щоб подію скоріше відзначати...
      
На санях приїде новий рік
привезе в мішку дітям подарунки
хоче щоб у захопленні лунав сміх
з сюрпризом коли відкриватимуть пакунки...
      


Рецензии