Нащо котику тi вуса?

Нащо котику ті вуса?
Хто, малята, знає?
Може,  видним бути мусить?
Чи в старого грає?
Може, праця вся котяча
Вже його не тішить?
Що, малята? Може, стАрчить?
Говоріть хутчіше!
Ну, звичайно,  вуса пишні
Зовсім не для слави.
Не для виду, не для жартів
І не для забави.
Котик ними відчуває,
Хто є поруч, близько,
Хто до нірки поспішає
Зі шнурком-хвостиськом.
__________________________

Що де їсти? Що не слід!
Що готують на обід?
Вуса ті антени є!
Ними світ кіт пізнає.


Рецензии