Ч чка

Як поглянеш ти на мене -
Відведу стидливо погляд,
Ти - чарівна наречена,
Щастя - буть з тобою поряд.
Голубі, як небо, очі,
Відзеркалюють надію,
І бажання ті дівочі,
Від яких сердечко мліє...
Ой, ти чічечка,
ненаглядная,
В косах стрічечка -
Та й принадная.
Може, й ближче б я
Підійшов, підійшов.
Та від блискавки
Охолов, охолов.

Як поглянеш ти на мене -
То сердечко в грудях стука...
Мого серця королева,
Я у ноги кинусь круком.
Як троянди - твої губи,
І повітряним цілунком
Хлопців арміями губиш -
Огортаючи їх трунком.
Ой, ти чічечка,
Безпощадная.
Твоє личенько -
Як троянда є.
Може, б слово я
Тай сказав, тай сказав,
Якби облизня
Не піймав, не піймав.

Як поглянеш ти на мене,
Я тремчу - як лист кленовий,
Ти приручиш навіть лева -
Що притихне, гоноровий.
І мужчина, наче скеля
Муркотітиме, як котик,
Твої пестощі постельні -
Йому стануть, як наркотик.
Ой, ти чічечка,
Усевладная.
Війдеш в річечку,
Окен розллє.
Може, б - жінкою
Та й узяв, та й узяв,
Якби гіркоту
Не пізнав, не пізнав.


Рецензии