рвуть ракети чi снаряди

Августовку знесло в небеса
Гинуть в душах почуття
І вся земна краса
Ічню також зачепило чуть не згорів вокзал маслозавод і школа

болить Серденько в душі моє
  трагедія страшна в нас  точно є
Уже воронка де були склади
Ждем іще більшої біди
Гройсман зразу прилетів
що ж  він побачити хотів?


Рецензии