Мен лганда...

Мен ўлганда балким йи;ламас,
Мен ту;илиб  ўсган ма;алла.
Мен ўлганда балким йи;ламас,
Мен бунёдга келтирган бола...

Мен ўлганда балким йи;ламас,
Мен сочини силаган аёл...
Мен ўлганда балким йи;ламас,
;ариндошлар чекишиб завол.

Мен ўлганда балким йи;ламас,
Ёш тўкмаслар ту;ишганларим.
Мен ўлганда балким йи;ламас,
Курашганим, олишганларим.
 
Мен ўлганда балким йи;ламас,
Мен ту;илиб ўсган бу ша;ар.
Мен ўлганда балким йи;ламас,
Вилоятим, ўлкам, бу Ма;шар...

Мен ўлганда онам йи;лагай,
Ўтиб кетган аввал оламдан.
Мен ўлганда отам йи;лагай,-
Ру;и  йи;лар зор-зор, аламдан.

Мен ўлганда Ватан йи;лагай,
Мен куйлаган шу Она Замин!
Мен ўлганда Олам йи;лагай,
Куйларини чалганча - ;азин...

Мен ўлганда осмон йи;лагай,
Ём;ир йи;лар, ;ор йи;лар, балким.
Мен ўлганда Олло; йи;лагай,-
Офтоб йи;лар, Ой йи;лар, балким?!

Китобларим..,  йи;лайди сўзим,
Гуллар йи;лар ;ар; бўлиб мунгга...
Мен йи;лайман - ўзимга ўзим!!!
Келиб кетганим-чун  очунга...


Рецензии