Укр. Дв1 верби

Біл ставу, біля греблі
залишилися  дві верби,
які природі не здалися
та біля греблі збереглися.
Колись, ще в двадцять сьомім році
їх посадили Ляпатинці,
вони так довго там зростали,
корііння греблю зберігали.
І довгий час у тім ставочку
вони пили лише водичку,
та прикрашали все село,
що б людям радісно було..
Там їх росло більше десятка
і не потрібно їм достатька,
і лише у жарку погоду
всім віддавали прохолоду.
А  зараз як в лиху годину-
води в ставку вже по коліна,
він замулився за роки,
мов на дорозі рівчаки.


Рецензии