Тебе я благаю

В молитві благаю,
Упав на коліна,
Пробач мені, Боже,
В усьому я винна.

Пробач мені, Боже,
Грішити ж не мушу,
Пробач я благаю,
Спаси мою душу.

Та мiцно в обіймах,
Стискає рогатий,
Спаси мене, Боже,
На щедрість багатий.

Спаси мене, Боже,
Все в багнюку пірнаю,
І пекло гаряче,
Я вже відчуваю.

Сама ж я не в силі,
Здолати вражину,
На Тебе надія,
З Тобою не згину.

З Тобою здолаю,
Я всі перешкоди,
Тому ж я благаю,
Не залиш мене, Боже.

Не залиш мене, Боже,
Та як блудного сина,
Обійми і пробач,
Крає сердце провина.

6.09.2018.


Рецензии
зачэпыв Ваш твир,бо
вид сэрця...
з пов.

Андрей Данилишин   03.07.2019 22:45     Заявить о нарушении
Дякую, дуже рада!)
З поклоном,

Надежда Доронина 8   04.07.2019 10:47   Заявить о нарушении
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.