***

Не ўсё то дрэннае, што не блішчыць,
І сэнс не ў золаце хаваецца.
Шчасце каляровае і ў цемры зіхаціць,
Бяры яго, яно ж не вырываецца...

Зірні навокал, прыпыніся ў спешцы...
Вакол так многа чысціні.
Сыйдзі з асфальту, прабяжысь па сцежцы...
У невядомасць клічуць таямнічы агні...


Рецензии