провокативне життя

Ну стрілляй

Скінчаться муки
Від поривів і розлуки від печалі зла і скуки
Вже небуду сумувати нате родила мене мати

Але ще хочеться пожити любов і ласку з щастячко спожити
Із людьми завжди дружити взаємно жить допомагати
Сімью строїть і добротні хати

В любові діточок рожать
Тішить бавить ублажать

 життя треба цінувати
Ближніх рідних поважати
В біді жить допомагати
А ни якщо ...так в лоб стрілляти...
Гріх так жити
Життя насильно забирати...


Рецензии