Про л цей

Прощавай мій рідний ліцею
Прощавай ,прощавай назавжди
Буду згадувать всією душею
Буду думать про тебе завжди

Ти відкрив мені нові знайомства
Ти відкрив мені нові шляхи
Всі можливості й миті ліцейства
Я від тебе прийняв залюбки

Я висловлюю думку про тебе
Гарну думку мій рідний ліцей
Тут можливостей більше для мене
Тут багато хороших людей

Я незнаю сказати що можна
Ще про тебе мій рідний ліцей
Все хороше що було у мене
Все для мене зробив ти - ліцей

Всі емоції згадую знову
Всі думки свої згадую враз
Все про тебе і знову і знову
Завітаю до тебе не раз

Ось і все - час прощатись з тобою
Днів ліцейних не буде таких
І не буде моментів щасливих
Тільки спогади будуть завжди...


Рецензии