Так хочеться

Так хочеться читати між рядків-
Коли не розумієш вже себе,
Коли своїх не розумієш слів...
Так хочеться читати між рядків...

Так хочеться пізнати всі думки-
Про що всі думають- говорять,
Навіщо всі ховаються в книжки...
Так хочеться пізнати всі думки...

Так хочеться пізнати майбуття-
Що ж буде далі: ,,день" чи ,,ніч"?
Ніхто не зробить відкриття...
Так хочеться пізнати майбуття...

Так хочеться мовчати поміж всіх-
Щоб зрозуміти кожного хоч трохи.
Чому лунає плач, а чому сміх?
Так хочеться мовчати поміж всіх...

Так хочеться закритися від всіх-
Щоб залишишися з собою сам на сам,
Згадати всіх, хто був в думках моїх...
Так хочеться закритися від всіх...

Так хочеться всім нагадать про себе-
Але чи варто?.. Ви мені скажіть!..
Скажіть, для цього є які потреби?
Так хочеться всім нагадать про себе...


Рецензии