Про тебе

Скажи, чому я думаю про тебе?
Скажи, чому люблю тебе як небо?
Забути...Ні! Тебе не зможу,
І не знайти в житті на тебе схожу.

Люблю, повір мені, люблю,
А ти мене вважаєш просто другом.
З тобою поруч - наче у раю.
І всі думки мої злітають кругом.

Я думаю про тебе весь свій час,
А ти говориш: ,,Іноді сумую".
Напевно, вогник вже любові згас,
І вогник цей уже не запалю я...

Нам було добре разом із тобою,
Але закінчились такі часи.
Настав вже час тобі бути самою,
Настав вже час мені іти...

Навчилась жити ти без мене.
Я важко це переживав.
Не буде краще вже для мене.
Про тебе я помалу забував...

Зазнав я сильної печалі,
Але забулося, пройшло...
І почуття пішли у далі...
Нове кохання вже прийшло!

Забув тебе я дуже швидко,
Забув,щоб згадувать завжди...
Ми познайомились ще влітку,
А розпрощались восени.


Рецензии