З дерев п д назвою життя

Так хочу бачити в очах
Очах людей любов і щастя
А не як плачуть по ночах
Перерізаючи зап’ястя

Перебивають думки про життя
Думки про зраду і ненависть
Невже не чують каяття
Лиш кажуть «все…уже награлись»

Почують в відповідь мовчання
Ніхто не скажу зупинись
І тяжко чути те зітхання
Із вуст тих помарнілих лиць

Ніхто не скаже озирнися
Поглянь на світ свій у красі
Ніхто не скаже…Егоїсти…
Чиєсь життя в твоїй руці!..

І падає пожовкле листя
Із крон дерев у майбуття
Летить летить усе марнисте
З дерев під назвою - життя…


Рецензии