веди

                Лею

жнива скінчились,
суть врожаю лишивши у вчорашнім часі,
зерно минулих днів у елеватор зсипане,
а сонце гріє все,
воно несе тепло у осінь наших душ,
сплітаючи літа з коханням майбуття, скільки б  їх не було,
бодай, як мінімум, до скону.

світи, межу  стежок вишукуй впевнено
і серед ночі,
веди чуттями стрімко/радісно і без вагань
в простори сині неба лагідного нашого єднатися,
в колисці спільних мрій 
гойдатися 
у такт годинам/місяцям/рокам


Рецензии