Украiнськi полiтексперти

(майдан в Останкiно)


В студiях Останкiно картина,
Заведена проти Москви машина.
Мов вiдгодована свинина,
Наштукатурена мадам Янiна

На всих програмах,вскрiзь воно,
Брехня лавиною,через вiкно.
Iй би позаздрив сам Махно,
З усмiшкою майдауна-Яхно.

Там з шостим розмiром,активiстка майдана,
Сама Воронiна Тетяна.
Вiдкрита пелька ще з балагана,
То ж вигляд:нiби"з утра п"яна".

"Професор"Ковтун,поважний пан,
Морда не лiзе навiть в екран.
Такого виховав майдан,
Брехнею вгодований кабан.

Юрист з вiдзнакою-баран,
Звiсна персона,Вадим Трюхан.
То буде добрий з нього"пахан",
Як сяде на"кiчу"в Магадан.

Укрополiтолог Карасьов Вадим,
Набреше i зникне наче дим.
Вiн не карась,а вiн налiм,
Хоч прикидасться святим.

Сашко Охрiменко iз бородою,
А майданутий головою.
Весь час чотки перебирас,
Iнших не чус,перебивас.

Грекобаедервiцю Ялi,
Не до вподоби москалi.
Ближчи по духу куркулi,
Максим,не бзди i не пили.

А Запорожський та Ковбасюк,
Суки з бандерiвських падлюк,
Iм ще Вакаров у придачу,
Падло Суворов на додачу.

Екс мер Очакова Бiлов Гордiй,
Находячись в Москвi святiй,
За ним слiдкус Парубiй,
Тому i капостить мерщiй.

Жовнiренко як тезька Мацапура,
Готовий драти по три шкури.
Росiян вбивав би як Петлюра,
Не вийшли рилом"кацапури".

Садять експертiв не на кукан,
На зовсiм кожаний диван.
Такий в Останкiно майдан,
Норкiн ведучий i Бабаян.

На другiм боцi Юрiй Кот,
Майдаунам не заглядас в рот.
Дав в рило Ковтуну i от,
Iз Славки вийшов iдiот.

А Кiлiнкаров Спiрiдон,
Рада безпеки при ООН.
Вiн все кивас на закон,
А сам,в посуднiй лавцi слон.

Олена Бойко значна панi,
Слiв не шукас у карманi.
Ii промови не майданнi,
Дотепнi,гострi i не останнi.

Адвокат справедливостi Монтян,
Звертасться до всiх киян:
Схаменiться,то все обман,
Хунта,переворот,майдан. 


Рецензии
Произведение написано под впечатлением от действия и поведения украинских политэкспертов на программах в студиях Останкино.

Деддемид   21.02.2019 10:51     Заявить о нарушении