Вибач

Вибач, але я тебе так люблю,
Тільки життя й розцвітає в коханні.
Я ж повернутись тебе не молю,
Але тобою дишу, як в останнє.

Вибач, але не можливо забути
Наше юнацтво і наше кохання.
Як би с тобой ми могли повернути...
Як би одягнутись в весільне убрання...

Вибач, але в нашу річку ми двічі
Ступити не зможем з тобою ніяк.
Знов запалю на вечерю я свічі,
Знов засинаю і мрію у снах...

Вибач...


Рецензии