Раговор със себе си

Разговор със себе си
Автор:  Росен  Русев               

Тъжна рана си ми ти.
В очите и сърцето си ми влязла.
Опитвам да ти кажа... остани,
аз и без луна съм те намерил,
а тя - тънък сърп изрязала,
полъхва бриз и...
мисля си за себе си.
Планове кроя,
за възможно-невъзможното.
Ще се връщам и назад
в дните си отминали.
Ще си спомням самотни нощи,
дълги и мъчно минаващи.
После... звезди ще броя,
ще се връщам още и още,
и по млечния път ще вървя,
за да дойда при теб
и да спре болката вляво.
Моя рана си ти -
болката тъжна...
Но какво да правя сега,
като само с себе си разговарям,
а ми се иска така
с някой на глас да споделя.
Тишината си да счупя...
Ала нямам...
Нямам...
               


Рецензии