ужасы настигнут

Живу страждаю
немовчу
 а на кого я робчу
Що життя таке жорстоке
взаємно я його топчу

Що душу горе заїдає
Що щастя й близько небуває

Це Бог життя таке відміряв
ТОму  Богу я повірив
судьбу усім нам роздає
Нас на поталу віддає

Танемо у горі і печалі
Є тут  щастя не для всіх
І то в началі
 короткочасна
Радість
сміх


Пощикочуть покачають
І душу Богу забируть
А тіло в землю заховають
Такі діла в кінці нас ждуть


Рецензии