Оце да солнце выйшло

Солнце вышло то откуда
Подывысь якэш це  чудо
Чеж так надо всим награда
Молодыцям така отрада

Колы бачишь якый свит
Ты балакаешь чи ни
Подывыся дэ дробына
Як слепа ж ты та дытына

Шо не бачишь оцэ да
Ты дывысь яка балда
Шо це вылупыла всим
Ты дывысь идэ Максим 

Вин похожий на свыню
А про тебэ я мовчу ....


Рецензии