Гак

Фудбольне поле біля клубу,
змагання першості команд:
Висунь, Жовтневе та Калуга,
без перешкод та нагород.
У боротьбі за першість буде грати
оновлена команда фудболістів:
Буза та Бережний, та Гнатушів два брата,
а також Михайлюк, Кублій, та ще було багато.
Одні поїдуть з прапором в автівці,
а інші - з віником приладнаним на гак,
що б грали краще їхні хлопці,
а віник, підмітав слід неборак.
На те змагання сходилось село
та вболівали за своїх гравців,
а зараз все в минуле відійшло
і це все те, що я  довести вам зумів.


Рецензии