***

 
 Салоўка,

Заспявай, салоўка,заспявай.
Веснавую раніцу вітай.
У тваёй песні мне хацелася пачуць,
Што магу я маладосць сваю вярнуць.
Пой, салоўка, на ўсе лады,
Прыпіні мае імклівыя гады.
Каб вясною зноў паслухаць салаўя,
Затрымаюся на гэтым свеце я.


Рецензии