Укр. Пробач, мамо

Пробач мені мамо,
що був неуважний,
за те, що запізно
до тебе прийшов.
Прбач мені мамо,
скажу тобі прямо,
за те, що у ліжку
холдну знайшов.
Не міг я додому
завчасно дістатись,
мене затягнуло
рутинне життя,
не зміг обійняти,
прийти попрощатись,
сказати тобі
про своє каяття.
Пробач мені мамо
що ти залишилась,
у хаті холодній
без світла одна,
Пробач мені мамо,
що всі відвернулись,
а ти залишилась
в тій хаті сама.


Рецензии