Гуляйте хлопц1

Гуляйте хлопці, веселіться,
наливайте в келихи вина,
хай в житті вам щастя посміхнеться
та в очах, завди буде весна.
Хай завжди цвіте в садочку вишня,
хай смакують ягодами діти,
хай в коханні буде третій лишній,
а ми з вами будемо радіти.
Кожний рік, святкуємо обжнивки,
кожний рік, готуємо вино,
кожний рік,  листаємо сторінки
поки ми на світі живемо.
Поки молоді - життю радійте,
якщо сонце світить й зігріває,
молоде вино на свято пийте,
хай в садочку соловей співє.


Рецензии