Укр. Я згадав

Я згадав те літо,
золоту пшеницю,
яка потом вкрита
на час косовиці.
Устюки соломи
падають з комбайну,
наганяють втому
на людей звичайних.
Спека неможлива
для людей, що в полі,
вона тим шкідлива
в кого гірка доля.
Куряву здіймає
зранку та в обід
Сталінський комбайн
що залишив слід.


Рецензии