Укр. Я присвсятив

Я присвятив свої вірші
від свого серця та душі,
для тих, кого в житті кохав
хто мене знав, та хто не знав.
Я їх і зараз ще пишу,
заради вас, живу й дишу ,
багато вас в житті немає
а я за вами так скучаю.
Навіть я бачу у ві сні,
коли гуляли навесні.
Тоді були щасливі дні
й вечірні сонячні вогні.
Все те пройшло і час минає,
шкода, що вас в живих немає,
а соловей все ще співає,
а я вас більше не чекаю.
Лише мене чекаєш ти,
що б разхом нам на Схід іти
та  тільки я не знаю сам
колия я буду з вами там.


Рецензии