Укр. Завтра в мене, буде свято

Завтра в мене буде свято,
завтра буде ювілей,
прийдуть хлопці та дівчата
до відчинених дверей.
Принесе мені хтось квіти.
хтось зачитаний буквар -
не забув що б я читати
та сприйняв все це як дар.
Буде пиво та горілка,
буде з погреба вино,
пити будуть з понеділка
поки в бочці є воно.
Ну, а потім хтось затягне
стару пісню про мороз,
хтось отримає догану
за неякісний прогноз.
Все тут буде як раніше
як було все це колись,
хтось пив менше, а хтось більше,
а ти хлопче, не журись.


Рецензии