Укр. Моя мила

Моя мила, моя люба,
де живеш ти на цей час,?
А колись ми біля клубу
цілувалисяя не раз.
Я тебе кохав єдину
відбивався від братви,
ти ж найшла мені заміну,
від села на дві версти.
Кожний рік ти вибираєш
на прокат чоловіків,
та сама того не знаєш
скільки в тебе тих гріхів.
Піди в церкву помолися,
замоли свої гріхи,
на світ Божий подивися
чи є в тебе вороги.


Рецензии