тта-К

             ТЫ__тта-КО!__й_же

                ..НИ!__ннар_рМА__льны_йй..,

                КА__к_кы ЙА!!___

           йи НА!_с.. - сНись_СЕ!!___чЬ

С_Ы__з-Зрас_ЦО!__ваНнна
         
                Бук_ВА_ЛЬ_льнайй -
ф_глЛА!!___зза

                РЁ___ВаНннуййю
               
                Те___чЬ
....
    ф_ПА__лььли -
                РО!___ван_ннные  БУ__ссы
         
 / ЗА!__ -
                сверрРКА__йющщийе_льДы__ /

    в_врьРЕ__кььи ,
                ..ВЫ!!___пифффшийе РРУ__сссафф ,

    СЬНЕ_жжнайй 
                ПА___мятьтью.. 

       - ввваДЫ____
               
               
ф/п


Рецензии