Лiто прощай

Листи жовті від літа пошта польова
обпадають листя давно минулих днів
і просвічуються теплі з прощанням слова
з бронзовим відливом погашенних вогнів...
Мрії нездійснені на них можно прочитати
з почуттями відчуваємо тільки смак
будемо історії життеві пам'ятати
адже втрата це дієвий для серця знак...
І немає у листах остаточного прощай
жирну побачити ніде не можно точку
і в наступном році к нам літо поспішай
з першими квітами надсилай нам вісточку...


Рецензии