Жовтень

Листя карлючками запишуть негаразди в зошит
і погода отримає незадовільну оцінку у щоденник
зі сльозами дощовими прийшов місяць жовтень
на бурхливі фантазії осені буде він натхненник...
Показують дерева поріділи свої чорні віти
скоро ніде буде ховатися від вітру птахам
і холодне сонце не зможе як раніше обігріти
голубі росквартіруються на зимовий період по дахам...
І похмуре небо швидше для осіннього декору
намалює на асфальті дощ плями як на дошці
вітер правди начитавшись у життевом творі
буде дути він у роздумах як на губній гармошці...


Рецензии