Оздоровлюйте стосунки

Моя  церква має свій устав
Я від нього жить устав
Я витримую закони
Я молився до екони

Люблю Добро тепло радість і обійми
В контексті цьому друзі діймо
Подаруймо тим кого не любим
І світ засяє щастям любим


Рецензии