найд ть поверн ть

Добро добро
 Ну де  живеш?
Чому зло ти
Люд жуєш?

На розваги люди ходять
Бо душою в горі бродять
Їм коханнячка невистачає
Душа втомилась жить в печалі

Знайдіть добро і поверніть
В серця людей любов залийте
Потрібно в дружбі усім жить
Зло в добро перетворить зумійте


Рецензии