Найдивовижними полями..

1.
Найдивовижними полями
Розкинувся мій любий край..
Найбогатійшими жнивами
Нас прославляе житній рай..

Радіють люди тим врожаям,
У мріях добрих, як у снах..
Труди великі їх вражають,
Славетні дії на полях..

П-в:
   На Первомайщині єдиній
   Працюють як одна родина,
   Родина пахарів і сіячів..
   Ми щіро дякуємо рідні,
   За урожаї ваші гідні,
   За велич всіх районних діячів..

2.
Скінчаться сінокоси й жнИва,
Але ж ця пісня-слів політ,
На Первомайщині единій,
Залишить свій славетний звіт..

І залунає дивним дивом,
Слозами щастя на очах..
Нехай щастить вам, люди милі!
Наш край у добрих діячах ..

П-в:
       (А.З.)


Рецензии