Шепiт осенi

Не Марічка й не Оксана,
не Софійка чарівна.
Ти – царівна-несміяна,
в цілім світі ти одна!

Ти зими ласкавий промінь,
солов’їний літа свист,
весняна бурхлива повінь
і осінній падолист.

Ледь прихована усмішка –
неповторна і проста.
Невідома досі книжка,
смак задуми на вустах.

Голубі великі очі
і стрункий, тендітний стан…
Осінь же мені шепоче –
навіть думать перестань!

03.10.2018


Рецензии