Война в Украине

Іде війна четвертий рік
Працюють ресторани
І ходе молодь в клуб нічний
Усе життя, як свято

"Війна, війна!" - кричать вони,
що на верхівці влади
"Та де ж вона?" - питаю я -
"В якому світі, браття?"

У телевізори новини
Чудові, гарні і смішні
Усі щасливі, всі здорові
Іде війна четвертий рік!


Рецензии