Укр. Правда свята

Зникла історія, зникли скульптури,
вулиці зникли старі, та міста,
назви забудуться мабуть не скоро,
а чи повернеться правда свята ?
Нову Конституцію, знову змінили,
яка до них, мабуть не підійшла,
а ту, що була, ніби діву зганьбили,
і ніби вона з себе все вже зняла.
Одні балачки про велику реформу
медичну,пенсійну, щоб все розпродати,
а люди вмирають-військові та мирні,
які вже не здатні на краще чекати.


Рецензии